Mastercard și Visa, avertizate să taie legăturile cu Palestina | AO NEWS
30 Sep, 2020 - Alfa Omega TV

Mastercard și Visa, avertizate să taie legăturile cu Palestina | AO NEWS

Palestinian Media Watch (PMW) a avertizat Mastercard și Visa să întrerupă legăturile cu băncile Autorității Palestiniene sau să răspundă civil și penal, informează TPS. Mastercard și Visa oferă servicii de carduri de credit băncilor care operează în Autoritatea Palestiniană, care facilitează atât finanțarea acțiunilor teroriste, cât și plata recompenselor pentru teroriști.

Finanțarea terorismului este ilegală. Când Mastercard și Visa au fost de acord să furnizeze servicii băncilor palestiniene, probabil nu știau că aceste bănci vor facilita atât finanțarea grupărilor teroriste, cât și plata recompenselor pentru rudele în viață ale teroriștilor morți.

SUA, Uniunea Europeană și Israel au desemnat ca organizații teroriste: Hamas, Jihadul Islamic și Frontul Popular pentru Eliberarea Palestinei.

Autoritatea Palestiniană plătește alocații lunare familiilor teroriștilor morți, așa-numiților șahizi, martiri musulmani. Aceste plăți sunt o recompensă pentru participarea la acte de terorism împotriva israelienilor.

De ani de zile, băncile care își desfășoară activitatea în Autoritatea Palestiniană au permis în mod deliberat și intenționat teroriștilor să folosească în mod liber serviciile Mastercard și Visa. Aceste acțiuni au fost cel mai probabil efectuate fără ca aceste companii de carduri de credit să cunoască sprijinul terorist intenționat al băncilor.

Sursă: TPS


Sursa: