Netanyahu nu reușește să formeze guvernul | AO NEWS
06 May, 2021 - Alfa Omega TV

Netanyahu nu reușește să formeze guvernul | AO NEWS

Premierul Benjamin Netanyahu i-a returnat marți seară mandatul de a forma un guvern președintelui Reuven Rivlin, după 28 de zile de negocieri eșuate.

Pentru această situație, Netanyahu a dat vina pe Naftali Bennett, și refuzul acestuia de a forma un guvern de dreapta, așa cum votaseră cetățenii israelieni.

Președintele Israelului va contacta acum partidele reprezentate în Knesset cu privire la continuarea procesului de formare a unui guvern. Se așteaptă să-i încredințeze mandatul lui Yair Lapid, șeful partidului Yesh Atid, cel mai mare din opoziție. Șansele lui Lapid de a forma un guvern viabil sunt slabe.

Blocul centru-stânga este divizat, partidele arabe sunt împărțite, în timp ce alte patru partide se luptă între ele la dreapta politică, o situație administrativă amară într-un mediu social deja toxic în Israel.

Știre prezentată în cadrul ediției din 06 mai 2021 a grupajului informativ AO NEWS.

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Sursa: