În Canada tot mai multe biserici sunt amendate | AO NEWS
06 May, 2021 - Alfa Omega TV

În Canada tot mai multe biserici sunt amendate | AO NEWS

Bătălia dintre biserica canadiană și guvern s-a intensificat pe măsură ce mai multe congregații luptă pentru dreptul lor de a se închina în persoană, asta după ce autoritățile au blocat ușile unei biserici săptămâna trecută.

Cladirea bisericii Trinity din Waterloo a fost complet încercuită cu garduri de către poliție. Procuratura generală a solicitat ca forțele de ordine să sigileze ușile bisericii, transmite CBN News. Poliția a amendat totodată mai multe persoane fizice, iar biserica a primit o amendă de 83.000 de dolari. Pastorul Jacob Reaume spune că totalul amenzilor este de aproape 150.000 de dolari.

Poliția s-a justificat pentru aceste acțiuni, spunând că amenzile au fost date pentru încălcarea restricțiilor legate de Covid-19. Avocatul bisericii Trinity, Lisa Bildy, a declarat că acțiunile statului împotriva bisericii sunt grave și nedrepte.

Cara Zwibel de la Canadian Civil Liberties Association spune că decizia de a încuia ușile unei biserici este neobișnuită.

Știre prezentată în cadrul ediției din 06 mai 2021 a grupajului informativ AO NEWS.

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

 


Sursa: