Numeroase ținte iraniene bombardate în Siria | AO NEWS
06 May, 2021 - Alfa Omega TV

Numeroase ținte iraniene bombardate în Siria | AO NEWS

În decursul nopții, avioane neidentificate au lovit numeroase ținte și depozite de muniție ale trupelor pro iraniene din Siria în mai multe orașe de coastă din nord-vest, în perimetrul districtelor Latakia și Hama. Bombardamentul a avut loc la scurt timp după ora două și cincisprezece, în dimineața zilei de miercuri.

În ciuda încercării zadarnice a sistemului de apărare antiaeriană a Siriei, surse ale armatei siriene prin intermediul agenției SANA News, fidelă regimului, au confirmat numeroase pagubele materiale, cât și victime umane. Conform TV7, locațiile bombardate erau depozite de rachete cu sisteme avansate de ghidaj.

Regimul din Damasc a dat vina pe Israel, care nu a confirmat și nici nu a infirmat implicarea sa. Ceea ce este foarte important de menționat este faptul că regiunea Latakia găzduiește principala bază a forțelor aeriene ale Rusiei. În conformitate cu aranjamentul dintre Rusia și Israel, Ierusalimul ar fi trebuit să informeze Moscova înainte de orice atac aerian îndreptat împotriva elementelor iraniene din Siria.

Știre prezentată în cadrul ediției din 06 mai 2021 a grupajului informativ AO NEWS.

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Sursa: