O națiune divizată: liderii creștini din SUA îndeamnă oamenii la rugăciune
13 Jan, 2021 - Alfa Omega TV

O națiune divizată: liderii creștini din SUA îndeamnă oamenii la rugăciune

Apel la rugăciune și reconciliere după o zi traumatizantă soldată cu morți în capitala Statelor Unite, în timp ce Congresul urma să valideze victoria președintelui ales Joe Biden. Zeci de mii de susținători ai președintelui Trump s-au adunat la o întrunire de rugăciune.

Președintele Trump le-a cerut să îl susțină printr-un marș la Capitoliu. În acel moment, mulți dintre ei au devenit violenți, au rupt cordoanele, au trecut de poliția Capitoliului și au avansat cu rapiditate în clădire. În imagini se pot vedea gărzile de securitate cu armele pregătite, formând bariere pentru a-i ține pe intruși departe de sălile Congresului. Politicienii s-au culcat pe podea și li s-a spus să își pună măștile de gaze. În această înregistrare se vede cum deputata Lisa Blunt din Rochester, Delaware, strigă la Dumnezeu.

„Pace în țară,

pace în această țară,

pace în această lume.

Doamne, ne rugăm

pentru vindecare chiar acum,

în numele lui Isus.

Doamne, protejează-ne

pe toți, protejează-i

pe cei care încearcă

să ne protejeze pe noi.

Protejează-i pe frații noștri

și pe surorile noastre

din Congres, Doamne.

Doamne, protejează America!”

În cele din urmă, protestatarii au fost scoși din locație, însă răul a fost făcut. Democrații, republicanii și membrii administrației Trump au criticat cu asprime președintele pentru incitarea mulțimii. El a promis o tranziție pașnică a puterii, însă unii cer începerea procedurii de destituire a președintelui sau invocă al 25-lea Amendament pentru înlăturarea sa de la putere.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 861, difuzată la Alfa Omega TV în ianuarie 2021. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Sursa: