Tensiunile din Cisiordania sunt în creștere | AO NEWS
04 May, 2021 - Alfa Omega TV

Tensiunile din Cisiordania sunt în creștere | AO NEWS

Tensiunile din Cisiordania sunt în creștere, având loc atacuri teroriste sporadice și ciocniri raportate în mai multe localități. Ciocniri violente au avut loc într-o serie de puncte de control adiacente orașelor și satelor palestiniene.

Mai mulți palestinieni au atacat soldați israelieni folosind arme de foc, arme albe sau alte obiecte. Armata a răspuns ferm acestor provocări.

Nu doar civilii palestinieni au comis atacuri, ci și civilii israelieni asupra comunităților de palestinieni. Un grup de israelieni din Shiloh au hărțuit locuitorii din Jaloud, aprinzând focuri și aruncând cu pietre asupra locuitorilor, într-un act aparent de răzbunare pentru un atac terorist făcut cu o zi înainte, informează presa locală.

Armata israeliană a confirmat că civilii și palestinienii israelieni au aruncat cu pietre unii către ceilalți în afara satului și că „au fost aprinse mai multe focuri”. Armata nu a furnizat detalii despre motivul care a declanșat violențele.

Știre prezentată în cadrul ediției din 04 mai 2021 a grupajului informativ AO NEWS.

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Sursa: