Situația libertății religioase în Canada este îngrijorătoare | AO NEWS
04 May, 2021 - Alfa Omega TV

Situația libertății religioase în Canada este îngrijorătoare | AO NEWS

Pastorul canadian, de origine polonez, Artur Pawlowski cunoscut la nivel internațional pentru că le-a spus polițiștilor canadieni să iasă din biserica lui pentru că el „nu cooperează cu naziștii”, acum se confruntă cu o presiune și mai mare din partea guvernului. Pastorul canadian a refuzat să se conformeze restricțiilor impuse de către stat bisericii sale.

Printr-un mandat semnat zilele trecute, Judecătoria de pe lângă Curtea de Apel din Alberta, Canada, a autorizat polițiștii și oficialii din domeniul sănătății din Alberta „să folosească forța rezonabilă pe care o consideră adecvată pentru a avea acces” la clădirea aparținând bisericii, condusă de pastorul Artur Pawlowski.

Deși mandatul a fost emis pe 23 aprilie, acesta nu a fost înmânat avocatului lui Pawlowski, Sarah Miller, decât la sfârșitul săptămânii trecute, informează CBN.

Mandatul oferă poliției dreptul să folosească orice este necesar pentru a-l reține și aresta pe Pawlowski. Totodată, poliția are dretul să intre în clădirea bisericii și să percheziționeze orice încăpere pe care o consideră suspectă.

Știre prezentată în cadrul ediției din 04 mai 2021 a grupajului informativ AO NEWS.

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

 


Sursa: