Dependența de jocuri de noroc este în creștere | AO NEWS
08 Apr, 2021 - Alfa Omega TV

Dependența de jocuri de noroc este în creștere | AO NEWS

O anchetă din Anglia a arătat că firmele de jocuri de noroc folosesc serviciile de colectare a datelor pentru a viza jucătorii cu probleme. Astăzi, pariurile, în special cele online, sunt tipul de dependență care inregistreaza cea mai mare rata de crestere din lume.

Jocul patologic de noroc este o afectiune cu mult mai des întâlnită decât putem noi să intuim, și asta pentru ca sunt prea puțini cei care o privesc drept o boală. Însă familiile în care cel puțin un membru suferă de aceasta tulburare de control a impulsului, știu sigur că, jocul patologic de noroc afecteaza sever, nu doar viața persoanei dependente, ci și a celor din jurul ei.

Șeful de cercetare al Christian Institute, Dave Greatorex, a declarat că „au existat mult prea multe dintre aceste exemple de jucători cu probleme, care cheltuiesc sume mari de bani pe site-uri de jocuri de noroc, inclusiv cazuri tragice ale celor care au fost ademeniți să cheltuiască și mai mult prin anumite scheme de înșelăciune. Rezultatul revizuirii legilor privind jocurile de noroc de către guvern trebuie să includă restricții puternice asupra caselor de pariuri.”

Sursă: GNA


Sursa: