China continuă eforturile de a înnăbuși creștinismul | AO NEWS
04 May, 2021 - Alfa Omega TV

China continuă eforturile de a înnăbuși creștinismul | AO NEWS

Guvernul chinez ia măsuri suplimentare pentru a îndepărta materialele religioase din mâinile creștinilor, în timp ce regimul comunist se străduiește să îngrădească tot mai mult, până la eliminare dacă este posibil, grupurile de credincioși, în mod special adunările din case.

În plus, aplicațiile biblice au fost eliminate din App Store din China, iar versiunile tipărite nu mai pot fi achiziționate online. Librăriile afiliate bisericilor autorizate de stat au doar cărți cu propaganda Partidului Comunist Chinez și a președintelui Xi Jinping.

Preotul Francis Liu de la Christian Fellowship of Righteousness a făcut public comunității internaționale faptul că toate paginile de internet cu materiale creștine ale organizației sale au fost șterse de către guvernul comunist.

China are o lungă istorie de persecuție. Creștinii sunt ținte ale violenței, clădirile bisericilor fiind dărâmate. În manualele școlare, copiii sunt învățați că „creștinismul este un Xie jiao” sau „un cult malefic”.

Știre prezentată în cadrul ediției din 04 mai 2021 a grupajului informativ AO NEWS.

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Sursa: