Un tratament revoluționar?
03 Mar, 2021 - Alfa Omega TV

Un tratament revoluționar?

Cercetătorii israelieni au declarat că au dezvoltat un medicament ce ar putea salva viețile oamenilor cu cazuri moderate și severe de COVID. Medicamentul se numește EXO-CD24. După ce a fost administrat la 30 de pacienți, cercetătorii dintr-un spital din Tel-Aviv spun că au rămas uimiți când au văzut că aceștia și-au revenit, majoritatea dintre ei după numai câteva zile.

Prof. Nadir Arber: Este foarte simplu. Medicamentul se administrează pacienților cu cazuri severe de boală înainte ca starea lor să se deterioreze și să necesite intubare sau să ducă la deces.

Emily Jones: Potrivit cercetătorilor, medicamentul este ieftin și nu are efecte secundare. Ei vor continua să testeze tratamentul pe oameni în următoarele faze.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 868, difuzată la Alfa Omega TV în martie 2021. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Sursa: