Tragedie în familia pastorului Rick Warren
07 Apr, 2013

Tragedie în familia pastorului Rick Warren

După o lungă bătălie cu o boală mentală, cel mai tânăr fiu al pastorului Rick Warren s-a sinucis, a anunţat familia. Matthew Waren, în vârstă de 27 de ani, s-a sinucis folosind o armă, vineri. Familia a vorbit despre acest eveniment într-un email adresat personalului bisericii.
Rick Warren împreună cu soţia sa au fondat Biserica Saddleback Valley Community, o megabiserică în Sudul Californiei. “Niciun cuvânt nu poate descrierea durerea amară pe care o trăim noi în acest moment,” scrie pastorul într-o notă, care a fost trimisă si CNN-ului. Vestea sinuciderii lui Matthew Warren, fiul pastorului Rick Warren s-a răspândit foarte repede la nivel internaţional iar reacţiile nu au întârziat să apară. Cele mai multe vin din partea colegilor pastorului Warren care i-au transmis acestuia tot felul de mesaje prin intermediul reţelelor de socializare. Site-ul paşi.ro vă redă câteva dintre ele: TD Jakes:
Inima mea este sfâşiată de vestea tristă a pierderii fiului lui Rick şi Kay Warren. Să ne rugăm pentru ei. Will Graham, fiul cel mare al pastorului Billy Graham a făcut apel la rugăciune pentru Rick Warren şi familia sa pe pagina acestuia de facebook. Darlene Zschech – Hillsong a lăsat un mesaj pe Twitter: Dragă Rick& KayVă trimitem dragostea şi rugăciunile noastre vouă şi familiei, veţi fi iubiţi şi susţinuţi aşa cum nu aţi fost niciodată. Sursa: Pași.ro


2 Comentarii


Ilie Bandiul
Ilie Bandiul
07 Apr, 2013

Dumnezeu sa-l odihneasca !


Flaviusik
Flaviusik
09 Apr, 2013

Tristete mare