Lupta pentru America | Știre Alfa Omega TV
16 Oct, 2020 - Alfa Omega TV

Lupta pentru America | Știre Alfa Omega TV

O nouă mișcare a femeilor conservatoare a pornit la drum. Grupul Women Fighting for America a plecat cu autobuzul într-un turneu care poartă denumirea de ”Tămăduirea țării noastre” și va străbate mai multe state pentru a lupta pentru sufletul Americii. Recent, Wendy Griffith de la CBN a stat de vorbă cu reprezentantele acestui grup.

Christie Hutcherson: Eu pășesc într-o astfel de credință pentru prima dată în viață.

Wendy Griffith: Christie Hutcherson, fondatoarea și directoarea mișcării Women Fighting for America spune că acest turneu cu autobuzul nu a fost ideea ei.

Christie Hutcherson: Dumnezeu m-a chemat. El m-a chemat în 94 și mi-a spus: ”Christie, M-ai refuzat. Te-am chemat în 2012 și M-ai refuzat din nou. Mă vei refuza și a treia oară ?” Am plâns, și am spus că nu.

Wendy Griffith: Dumnezeu a preluat controlul și a făcut legătura între Christie din Jacksonville, Florida, și numeroase femei cu aceeași mentalitate pe Zoom. Printre ele se află și Maureen Cowley, născută în Seattle și Michelle Swenson din împrejurimile orașului San Francisco.

Maureen Cowley: Am fost de aceași părere. Sunt mamă, sunt bunică. Am simțit o chemare specială și am vrut să mă implic.

Michelle Swenson: A fost logic, deoarece știam deja că va trebui să mă implic.

Wendy Griffith: Turneul, care va trece prin mai multe state, a început la sfârșitul lunii august cu o cerere urgentă către femei, ca ele să își pună credința în practică.

Christie Hutcherson: Mamele sunt inima căminului. Mamele sunt inima comunității. Suntem inima Americii. În prezent, în America multă lume suferă. Este mult haos, avem nevoie de vindecare. Vom trece prin fiecare stat. Vom vorbi despre speranță. Vom vorbi despre Constituție. Vom vorbi despre fondarea acestei națiuni mărețe. Vrem să ajutăm femeile să înțeleagă care sunt cele două viziuni strategice pentru națiunea noastră în prezent, deoarece ne aflăm la o răscruce.

Wendy Griffith: Ele văd o reacție compleșitoare la fiecare oprire.

Michelle Swenson: Am auzit o femeie plângând noaptea trecută la hotel. Ne-a mulțumit pentru ceea ce facem. Curajul cu care acționăm va ajuta alte femei, alți oameni, nu doar femei, să se implice în viitorul țării noastre.

Wendy Griffith: Grupul este de părere că rugăciunea și faptele pot contribui la soluționarea tensiunii rasiale și pot duce la abolirea legii Roe v. Wade.

Renee Mills: Fiecare persoană din țara noastră are demnitate și valoare, deoarece cu toții am fost creați după imaginea lui Dumnezeu.

Wendy Griffith: Turneul grupului include evenimente din Texas până în Pennsylvania și va culmina la National Mall în Washington D.C., cu două zile înainte de alegerile prezidențiale.

Christie Hutcherson: Am fost chemate și suntem puternice. Suntem influente și vom fi inima și vom fi mișcarea care întoarce națiunea la Dumnezeu.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 848, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Sursa: