Cum puteți accesa Știrile CBN de oriunde
22 Jan, 2021 - Alfa Omega TV

Cum puteți accesa Știrile CBN de oriunde

În timpul acestor vremuri nesigure, vrem să ne asigurăm că puteți accesa întreg conținutul Știrile CBN și nu numai, direct pe telefonul sau dispozitivul dvs. Am vizitat recent Grădina Mormântului și cineva mi-a mărturisit despre impactul conținutului Știrile CBN și alte aplicații CBN. Haideți să vedem ce ne spune Cezar Fleitas.

Cezar Fleitas: Avem un mic dispozitiv care poate transforma un TV într-un TV smart și căutam aplicații de știri, când am dat de aplicația CBN Family cu Știrile CBN, unde puteți viziona toate programele de la CBN direct pe TV-ul dvs. De asemenea puteți accesa și CBN Radio, unde puteți asculta muzică de închinare. Este una din aplicațiile noastre favorite.

Chris Mitchell: De ce îți place așa de mult?

Cezar Fleitas: Îmi place că pot accesa ce doresc în orice moment, mai ales dacă se întâmplă să pierd emisiunea Jerusalem Dateline, pot intra în aplicație să o revăd fiindcă este disponibilă acolo.

Chris Mitchell: Mulțumim de sprijin! Recomandați așadar ca oameni să descarce aplicația?

Cezar Fleitas: Cu toată inima. Noi ne uităm și la Cartea Cărților. Avem o fată de trei ani și ne place să vedem împreună Cartea Cărților.

Chris Mitchell: Când ziceți noi, vă referiți la întreaga familie. Urmăriți CBN Family, Știrile CBN, CBN Radio...

Cezar Fleitas: În fiecare miercuri, la noi acasă ținem ceea ce noi numim FFC, biserica familia Fleit. Împreună cu soția și fiica noastră ne uităm la o povestire biblică și apoi avem o discuție. Dorim să folosim acest material Cartea Cărților fiindcă este foarte reușit și aproape de textul biblic. De aceea ne place să vizionăm acest material ca resursă pentru lecțiile de acasă.

Chris Mitchell: Mă bucur să aud despre biserica ta și mă bucur că vă place aplicația Cartea Cărților și celelalte programe CBN.

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 362, difuzată la Alfa Omega TV în decembrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Sursa: